joomplu:714

Huai YangVi började dagen med färsk ananas och kokt ägg. Ananasen var som sig bör ljuvligt söt och god.

På förmiddagen tog vi vår 115-kubiks motorcykel och åkte ner till stranden vid Nong Po (se stora kartan). Där ägnade vi oss åt att lägga grunden till solbrännan och att bada. En kall öl i skuggan av parasollet satt också fint. Lunchen åt vi på restaurangen vid strandkanten. Där hade de riktigt god mat med riktigt thailändska smaker, dock hade sparat in på chilin jämfört med hur thailändarna vill ha den.

 

I går kväll åt vi på en genuin thailändsk restaurang. Vi gjorde dock misstaget att beställa maten "spicy". Alternativet var "no spicy", men smaklös ville vi inte ha maten. Rätten med bara chili som krydda gick bra att äta, även om svetten lackade betydligt. Den andra rätten som var kryddad med thailändsk röd curry var dock mer problematisk. Citrongräset med flera extra kryddor förstärkte chilin på något sätt vilket gjorde att den maten gick att äta, dock med vist besvär och bortdomnade läppar.

Kommentarer   

#3 Härligt!Gästanvändare 2009-11-13 13:37
Hej på er!
Ni ser ju ut att ha funnit er till rätta. Härligt med lite thaimat. Hilma hälsar till er från vaggan, hon tycker ni kan ta med lite värme hem.
Ha det så bra.
#2 Hm...Gästanvändare 2009-11-11 15:10
Alltså va...de e möte i morrn, ni kanske inte hinner hem då... :lol:
Ha de så underbart, e inte ett dugg avundsjuk...suck.

Pratar med mamma Nicas nu, hon o paps hälsar.
Kram
#1 Nong PoGästanvändare 2009-11-11 12:44
Kul att ni gillade Nong Po, ett av de bättre ställena. Ni får testa poolen också om ni inte redan gjort det. Hoppas ni fått ordning på allt i huset nu.
Hälsningar
Leif

You have no rights to post comments