joomplu:714

Huai YangI dag gick mycket i poolens tecken. På förmiddagen tyckte vi att det var dags att bättra på solbrännan lite. En timme i solen från klockan halv elva var fullt tillräckligt för att få den härliga mörkröda färgen i hyn igen. Det var förresten härligt att solen ville visa sig och värma upp luften lite. I går gick vi och frös i 25 graders värme så dagens 30° var skönt för att värma upp kroppen lite.

Lunchen åt vi på ett nytt ställe som visade sig vara en riktig höjdare. Sweet food hade underbara currygrytor med kokosmjölk. Efteråt bokade vi bil hos Nöng till Hua Hin i morgon lördag. Shopping och nattmarknad står på programmet.

Andra poolhändelsen var när jag skulle försöka bada i poolen med bandaget intejpat i en plastpåse. Det gick sådär, eftersom det började läcka... Jag fick halta upp och lossa på bandaget runt gipset. Som tur var fick jag med en extra elastisk binda som jag kunde byta till. Dessutom fick jag chansen att dra åt lite hårdare runt tån, eftersom den såg lite krokig ut.