joomplu:714

Huai YangKlockan sju på torsdagsmorgonen satte vi oss på tåget mot Stockholm med en svag undran när tåget skulle komma fram den här gången. Döm om vår förvåning när tåget rullade in exakt rätt minut på Stockholms Central. Susanne och Tomas tåg från Göteborg skulle ha varit fyra minuter före oss, men vi smet före vid Laxå, så de fick vackert åka bakom oss och kom fram tre minuter efter Värmlandståget till Centralen.

Innan ombordstigning tog pappa med oss till SAS-loungen där vi åt lite godsaker innan vi knallade iväg mot gaten. Alla hade klivit ombord på planet, en jumbojet Boeing 747, på 30 minuter och vi rullade från gaten fem minuter före avgångstid.

Resan på nio och en halv timme var som vanligt ganska jobbig, men en timmes sömn lyckades jag i alla fall få. Landningen hamnade på min topp tio lista i mjukhet i god tid före utsatt ankomst tid. Bara en handfull personer före i kön till passkontrollen och bagaget fanns redan på bandet när vi kom dit.

På väg till Huay Yang åt vi en andra frukost på Mc Donalds. Vi elva tiden på förmiddagen kom vi fram till stugområdet Coconut i Huay Yang. Det tog inte lång tid innan poolen var tvungen att testas (härligt!). Lunch på "blå stolarna" och middag på Nong Po. Vi somnade som klubbade sälar vid niosnåret.