joomplu:714

Huai YangUnder två dagar har jag vilat min lilltå och ätit skojiga tabletter. I går passade jag dessutom på att få helkroppsmassage vid Nong Pus restaurang. Det var en annorlunda upplevelse att få massage med kroppen full av smärtstillande och muskelavslappnande... Pappa lagade till två kilo råa räkor i stekpannan med vitlök, thailändsk currypasta, citrongräs och salladslök. Några thailändska äggplantor smög sig ner i anrättningen också. Smaskigt!

I dag fick vi klart med en fisketur till öarna utanför byn. Tyvärr var enda dagen turen kunde ordnas på måndag, vilket är samma dag som jag har fått en tid hos ortopeden i Prachuap Khiri Khan för att undersöka lilltån. Jag har bett Nöng att boka om till på onsdag när ortopeden har nästa mottagningstid. Fisketuren ut på havet får man ju inte missa.

Kryckorna är förresten kastade, med så starka tabletter går det att hasa sig fram i alla fall... Vi har förresten väldigt kyligt just nu, det är bara 22° ute. Jag var tvungen att ta på mig en tröja när åkte iväg för att äta middag.

 

Kommentarer   

#1 BlommorGästanvändare 2011-03-17 17:32
Tråkigt med tån. Man får alltså vara glad när man slår i tån och det gör %&¤*§% ont och den är hel efteråt. Det måste vara risk för en haltande solbränna nu8-) Din frö sådd har överlevt än så länge.

You have no rights to post comments