joomplu:714

Huai YangMan kan ju inte bara lata sig hela dagarna så vi satte klockorna att ringa 07.00 för att ta en joggingrunda innan det blev allt för varmt. Det hade regnat och åskat under natten så det dammade inget och temperaturen var sköna 26 grader.

Vi börjar med att jogga ut från Coconut village och norrut mot hörnet där man köper god och billig frukt, där tar vi höger ned mot fiskeläget.

Vi följer sedan vägen mot Jacks och efter 100 meter springer man förbi en affär där några småhundar skäller lite och är jättestolta när dom tror att det är deras förtjänst att vi lämnat deras revir. Nere vid Jacks så viker vi av söderut på stranden och följer den till restaurang Nong Pu där vi blir uppvaktade av deras hundar. Sedan följer vi vägen upp mot Jungel bar där vi viker av åt höger och följer vägen tillbaka till Coconut village.

 

Vi joggar dock inte hela vägen till baka till huset utan gör ett stopp vid poolen för ett svalkande dopp. Det var inte mer än 29 grader i vattnet idag. Detta med pool i slutet av motionsspåret tycker vi att dom borde ha även hemma i Sverige. När vi känner oss lagom nerkylda så går vi hem och äter frukost bestående av rostat bröd, ägg, juice och färsk frukt (helst annanas). Efter en sådan morgon passar det ypperligt med en avslappnande dag på stranden.

Kommentarer   

#1 joggingGästanvändare 2009-11-18 16:06
Hej,
ni lyckades pricka in min tänkta jogging / promenadrunda exakt. Jag hänger på på lörd....nja söndag morgon....jet lag you know....fick antigrissprutan idag åsså, man kan ju bli lite krasslig ett par dagar av den.
Ha dä, så ses vi på fredag kväll

You have no rights to post comments